Bidens budskap till Putin: Kritiska sektorer måste fredas

Bitcoin eller guld? Så tycker Ray Dalio. Robinhood rusar – grundarna drar in miljarder. Polestar siktar på att mångdubbla sina säljställen. annons. annons. I NEWSFEEDEN. Fritid Mysiga hotell i norra Bohuslän. 5 augusti, 2021; Börs & Finans Kambi kollapsar efter kundnyhet – ned 30 procent. 5 augusti, 2021; Båt & Sjöliv Wajer Yachts lanserar sin största yacht någonsin. 5 augusti När Biden och Putin möttes i onsdags framförde den amerikanske presidenten kravet att viss kritisk infrastruktur måste fredas mot cyberattacker, rapporterar Reuters. Exakt vad som skulle omfattas‚ eller varför inte allt skulle omfattas, framgick inte riktigt men Biden pratade om 16 typer av infrastruktur vilket är en referens till de kritiska områden som USA:s myndighet för inrikes

[index] [65] [87] [103] [86] [2] [36] [36] [98] [85] [101]

#