Kryptovalutor Forum Placera - Avanza

Månadssparande i BTC

Hej hopp kryptovänner.
Jag var med en vända i kryptosfären 2016-2018 och lyckades växla några ETH till en hel BTC vid toppen förra cykeln då ETH/BTC kursen var mest fördelaktig. Eftersom jag behövde pengarna sålde jag av det mesta och kände mig nöjd med beslutet när jag såg att "bubblan" pyste ur rejält. Detta ångrar jag givetvis idag.
Jag missade i stort sett hela uppgången 2019-2021 men tänker nu banne mig DCA in i nuvarande kurs och fortsätta med det månatligen oavsett kursvärde i minst tio år. Jag har det mycket mer stabilt ekonomiskt nu och kan därför hålla mig från att sälja av.
Jag är övertygad att det finns enorma fördelar med att hantera bitcoin som värdebevarare för institutionella investerare som för småsparare. Bara att den är enklare att transportera är guld värt (höhö).
Jag har egentligen aldrig tvivlat på att kryptovalutan är revolutionerande och legitim (säker), men jag har tvivlat på om företag/banker och liknande skulle kunna stötta en oreglerad valuta/tillgång när den saknar bred acceptans i samhället. Nu börjar detta luckras upp sakta men säkert. Det känns som stämpeln att krypto endast handlas av kriminella är borta.
Dock verkar svenska banker bli livrädda när man för över pengar till kryptohandlare, men det tror jag mest handlar om rädsla för penningtvätt (kopplat till de skandaler som varit).
Bitcoin ska givetvis inte handlas med på ICA i framtiden utan det handlar om sk. layer 1-tillgång som det inte handlas med på daglig basis. Det är ingen som handlar med guldtackor på ICA.
Jag tror och hoppas på att bitcoin kommer nå en betydligt högre marketcap än i dag. Läste någonstans att BTC motsvarar en tiondel av guldets totala marketcap vilket eventuellt skulle kunna innebära 10 x pengarna om BTC fortsätter växa med åren.
Min plan är enligt följande:
• Jag tänker köpa BTC Zero SEK för 3000kr i månaden på ISK och sedan skjuta in högre belopp vid dippar.
•Vid en summa om ca 100 000 eller mer köpa riktiga coins och lägga i en wallet.
Vad tror ni om upplägget? Är det någon mer som har reflektioner om kryptovalutans framtid? Hur gör ni?
submitted by No_slack_in_my_mack to ISKbets [link] [comments]

Bitcoin (USD) diagram This market's chart. This is a visual representation of the price action in the market, over a certain period of time. You can use this to help gauge a market’s performance. Få tillgång till fullständiga diagarm - öppna ett kostnadsfritt demokonto . Sälja. 47523.1. Köpa. 47663.1-746.0 pkt (-1.54 %) Högst: 48674.0. Lägst: 47475.6. 80% av IGs kunder med öppna ... Guldpris för 14 karat, 18 karat och 24 karat guld. Karat anger renheten i guldet, dvs hur hög halten av guld är. 24 karat guld innehåller 100% guld vilket är helt rent guld. Ökad renhet på guldet innebär ett högre pris. Guldpriset för 14k guld ligger på 290,90 kr för ett gram; Guldpriset för 18k guld ligger på 376,16 kr för ett gram Bitcoin är ingen bluff – men var medveten om riskerna Bitcoin i sig är ingen bluff ( här kan du läsa mer om kryptovalutor ), men det är långt ifrån en enkel investering. Aktie-gurun Warren Buffet gick nyligen ut och sa att kryptovalutor är värdelösa och att han aldrig kommer att investera i dem. Andra menar att det är världens chans att tjäna stora pengar. Från början har ju ingen kryptovaluta något värde, samma sak med bitcoin. Det är marknaden som bestämmer värdet. Besvara (0) Visa diskussion; J.matsson. Kryptovalutor / Pi coin / förklara. 2021-07-10 22:06. förklara gärna hur något som inte har något bakomliggande värde skulle göra att pi-coin inte kommer att floppa tack ... Om vi visar Bitcoin kurs grafen med prishistorik från ETH to SEK kommer det inte stämma överens med det riktiga priset. (Det beror på att prishistoriken hämtas från SEK → USD → ETH. Exempelvis kan SEK/USD stiga och minska i värde medan priset på Ethereum står stilla.) Av den anledningen visar vi dagens Ethereum kurs i SEK men prisdiagrammet i USD. Ethereum kursutveckling (5 år ...

[index] [82] [81] [80] [34] [104] [49] [62] [13] [30] [48]

#