CryptoRunner – Sveriges största sajt om kryptovalutor

Bästa plattformen att köpa Krypto i Sverige?

Halloj!
Vad kör ni för plattform att köpa Krypto relativt smidigt från Sverige med låg avgift? Coinbase har alldeles för hög avgift. Och tex Coinbase Pro funkar sådär kan jag tycka om man bor i Sverige.
submitted by spree01 to ISKbets [link] [comments]

How can I get a job in Sweden? - Moving to Sweden

Hur kan jag få jobb i Sverige? - Flytta till Sverige

Hell-o from S-PAIN
Basically I want to move to Sweden, I am from Spain and my country become a totally orwelian society, it is a police state, you cannot go outside, propaganda everywhere, etc in theory this is because the covid, but hospitals around Spain are empty. I dont want to even speak about the economy 🤣😅
I can see very easily what everything here will go VERY wrong, there is no way what it will end with a happy ending for Spain, Europe and the world, and this is why I want to move to Sweden, in Sweden there is no the so called covid event and you guys are a neutral country so very probably you will not participate in any war or similar event.
I was doing relate ok for sPAINish standards before Covid, I was working for my own like a freelancer and having some online things(for example I created a crypto-exchange, forums, also I was creating websites, translating documents, etc,), but I didnt totally sucesss and I didnt get any worker because I was doing everything by my own. My idea is to move to Sweden and get a high salary(all the sweden salaries are high), hire people around the world and create a company (probably in Sweden) because the idea is to be in Sweden at least 6 years after all this mess will end.

The problem is I don´t know where to get a job, field, etc, I speak English and Spanish very well, but I dont speak Swedish language still, I have experience like a translator, editor, building websites, marketing online, tourist guide, forest guard and agriculture, about education I dont look very well on paper I have a preuniversity degree(what it is quite good compare with other countries) and few courses, most of the education I get by my own in websites like lynda.com or udemy.com, but not tradictional schools or universities.

Where should a person with my situation to start looking for a job?, what is the best province?, field?, etc, It is any are of Sweden where I can go and get a job very easily.
BTW If you are needed of a specific service I can help you with in Sweden feel free to ask and I will tell you if I can truly help you or not.
I want to move to Sweden before the 16 October what it is when all the "fun" will star.
THANKS SO MUCH!!!!

SWEDISH

Hej från Spanien
I grund och botten vill jag flytta till Sverige, jag kommer från Spanien och mitt land blir ett helt orweliskt samhälle, det är en polisstat, du kan inte gå ut, propaganda överallt, etc i teorin beror det på att det är kovid, men sjukhus runt Spanien är tomma . Jag vill inte ens prata om ekonomin 🤣😅
Jag kan mycket lätt se vad allt här kommer att gå MYCKET fel, det finns inget sätt vad det kommer att sluta med ett lyckligt slut för Spanien, Europa och världen, och det är därför jag vill flytta till Sverige, i Sverige finns det ingen så kallade covid-evenemang och ni är ett neutralt land så med stor sannolikhet kommer ni inte att delta i något krig eller liknande evenemang.
Jag gjorde relate ok för sPAINish-standarder före Covid, jag arbetade för min egen som en frilansare och hade några online-saker (till exempel skapade jag ett krypto-utbyte, forum, jag skapade också webbplatser, översatte dokument osv.), men jag lyckades inte helt och jag fick ingen arbetare för att jag gjorde allt själv. Min idé är att flytta till Sverige och få en hög lön (alla sveriges löner är höga), anställa människor runt om i världen och skapa ett företag (förmodligen i Sverige) eftersom tanken är att vara i Sverige minst 6 år efter allt detta röra slutar.

Problemet är att jag inte vet var jag ska få jobb, fält osv. Jag talar engelska och spanska väldigt bra, men jag pratar inte fortfarande svenska, jag har erfarenhet som översättare, redaktör, byggande av webbplatser, marknadsföring online, turist guide, skogsbevakning och jordbruk, om utbildning Jag har en preuniversitetsexamen (vad det är ganska bra jämfört med andra länder), etc

Var ska en person i min situation börja leta efter ett jobb ?, vad är den bästa provinsen ?, fält?, Etc, det är någonstans i Sverige där jag kan gå och få ett jobb mycket enkelt.

Jag vill flytta till Sverige före den 16 oktober vad det är när allt "roligt" kommer att spela.
TACK SÅ MYCKET!!!!
submitted by MycompanyinSweden to sweden [link] [comments]

Förslag på partiprogram för nytt "no-nonsense" högerparti

Jag läste med stort intresse Thomas Gürs facebookinlägg från 2014, Markus Johansson Oelandius inlägg samt Jan Sjunnesons blogginlägg om ideér kring ett nytt högerparti (nedan under arbetsnamnet Rak Höger) och har försökt sammanfatta "partiprogrammet".
Utgångspunkter för vidare diskussion, vad skulle ni lägga till/ta bort:

Skisser på partiprogram Rak Höger

Försvar

Ekonomi

Arbetsmarknad

Energi

Rättstat

Skola

Vård

Bidrag

Byråkrati

Invandring

Övrigt

submitted by fallenwitt to svenskpolitik [link] [comments]

Bitcoin och andra kryptovalutor kommer bli värdelösa. Det vi ser nu är en bubbla och när den spricker kommer det sluta med tårar och stora förluster för de privatpersoner som spekulerat i Jämför och köp kryptovalutor. Vi är Sveriges största sajt om kryptovalutor. Välj rätt beslut för att spara & tjäna pengar. Välkommen! Sista bokastaven (3 svar) Kategori: DN - Dagens Nyheter Av: Divir (2021-08-28 20:03) LÖRDAGSKRYSSET (2 svar) Kategori: DN - Dagens Nyheter Av: bettes 60 (2021-08-28 17:10) Sveriges bästa sätt att köpa kryptovalutor Välj hur mycket du vill köpa för Logga Vi har hjälpt över 213 000 personer köpa krypto sedan 2013 Hur enkelt som helst! Karl-Gustav - april 2020 Jag är jätteimponerad över hur smidigt det fungerar! Lise-Lotte - februari 2020 Tankesport är Sveriges ledande förlag inom korsord. Vi har kryss och korsord i alla svårighetsgrader, sudoku, sökord och många olika pyssel för stora och små – både i tidningsform, online på vår hemsida tankesport.se och i appar. Läs om våra tidningar under menyvalet ovan “Tidningar A-Ö”.Vill du delta i en tävling går du in under Tävla och klickar på den tidning det gäller.

[index] [17] [33] [48] [26] [37] [114] [23] [39] [45] [109]

#