Varför spelas inte Fotbolls-EM på Friends Arena? - Sidan 2

Och visst kan du hoppa av i Kastrup och ta metron intill Köpenhamn, men kanske en polis hinner stoppa dig eller så finns det checkpoints mellan flygplatsen och metron, det vet jag inte. Det är inte så mycket ett gratis test jag är ute efter som ett som inte kostar 800kr. För oss som bor i Skåne hade det nästan varit som hemmaplan. För mig och många andra skåningar är Köpenhamn huvudstaden, och inte Stockholm. Jag har spenderat mycket tid i Köpenhamn sedan jag var 13 år, och har arbetat där i 6 år. I Stockholm har jag varit två gånger, och spenderade hela tiden i min väns lägenhet. Keystone grundades 2007 och har huvudkontor i Oslo med totalt 170 medarbetare internationellt. Keystone är delvis ägt av det nordiska investmentbolaget Viking Venture. EMG grundades 2001 och har 180 medarbetare anställda på huvudkontoret i Stockholm och på de lokala kontoren i Köpenhamn, Helsingfors, Mannheim och Oslo. EMG ägs av Det anser Danske Banks chefsstrateg i Köpenhamn, som i en intervju på bankens danska hemsida säger att ett gott råd är att ”rida försiktigt på vågen” i återhämtningen, eftersom den snart kan toppa. Trots att börserna befinner sig i närheten av ”all time high”, och avkastningsförväntningarna är begränsade, ser Danske Bank fortfarande aktier som det mest attraktiva Hier sollte eine Beschreibung angezeigt werden, diese Seite lässt dies jedoch nicht zu.

[index] [97] [24] [121] [98] [110] [87] [83] [100] [75] [10]

#